‫38 نظرها

  1. رمان دوسال وشش ماه. سالهای جنگ افغانستان. سرنوشت همه مردم را عوض کرد.رمان دوسال وشش ماه.داستان دختری را روایت میکنه که در دوران جوانی خودشو میشناسد که کی هس وچرا این همه مدت خودشو نشناخته…….

    ویه چیزی میخام بگم که فعلا این رمان به چاپ نرسیده

    1. سلام
      شما می توانید به یکی از آدرس های پست الکترونیکی در صفحه تماس با ما مقاله ی تان را ارسال کنید.

    2. درود فراوان بر شما و همه فارسی زبانان در هر جا که هستند. درخشش نرگس جون رو شادباش می گم. من فوق لیسانس ادبیات فارسی هستم و مایلم اگر همایش ادبیاتی باشد مرا نیز آگاه کنید. این یک بند از شعرم را تقدیم دختران افغان می کنم:
      دخترها
      از میان کوه های نقاشی شان
      آفتابی برنمی آید.

      1. با درود و احترام، زمان نشست های هفتگی خانه ادبیات در تهران در بخش برنامه های خانه ادبیات افغانستان در همین سایت مشخص شده است. آن را پی گیری فرمایید.

  2. سلام ودرود خدمت همه پارسایان پارسی گو، مجموعه شعری دارم میخواهم از نظر یک استاد بگذرد ویاهم نقد ونظری درباره آن داشته باشم اگر رهنمایی کنید خوشحال میشویم.

    سپاس

  3. افتخارمی کنم عضو کوچک خانه ادبیات افغانستان هستم .وافتخارمی کنم خبرهای خانه را دریافت می کنم وتک تک اعضایش را دوست دارم بخصوص سرورانی چون دهقان ورجایی که یک جهان ادب وانسانیت ومردانگی هستند.درود بی پایان من برشما.

  4. با درود و سپاس از همه ی اعضای محترم خانه ادبیات!
    خرسندم از اینکه در همچو آشفته باز فرهنگی، بزرگانی هستند که دغدغه ی فرهنگی هنری داند و فرهنگ و ادب پارسی دری را پاس داشته و به دیگران معرفی می کنند تا بدانند ما به عنوان وارثان اصیل این زبان، هنوز مانند دوره های زردشتی، سامانی، طاهری، صفاری، غزنوی، سلجوقی، غوری و… به ادب پروری می پردازیم و شاهکارهای ادبی می آفرینیم. با گسترش فعالیتهای فرهنگی _ادبی، نمی گذاریم که دیگران با توجه به موجودیت فضای خفقانی سیاست های زبانی فرهنگی در افغانستان، از فرهنگ و ادبیات ما سؤ استفاده کنند. سپاس ویژه از استاد رجایی و استاد دهقان، شریف سعیدی، مظفری، استاد کاظمی، ضیا قاسمی، محمد حسین محمد و … که راهگشای اصلی نسل جوان در شعر و داستان پردازی بوده و هنوز با توجه به مهاجرت ها و فاصله های جغرافیایی، قلبا با فرهنگیان جوان هستند و تشویق می کنند.

  5. باسلام
    باتشکرازهمه ی شمادوستان واستادان خانه ادبیات افغانستان درنمایشگاه افغانستان شناسی درغرفه ادبیات
    بنده مایل هستم درکلاس های خانه ادبیات شرکت کنم لطفا راهنمایی ام کنید ساعات برگذاری کلاس ها و هزینه کلاس ها و….
    باتشکر فراوان ازهمه دست اندر کاران خانه ادبیات افغانستان
    hamed.entezari@yahoo.com

    1. با سلام و احترام
      دوست عزیزم ساعات و روزهای برگزاری کارگاه های آموزشی شعر و داستان و … در صفحه “برنامه های خانه ادبیات افغانستان” به نشر رسیده است و درصورت هرگونه تغییر ساعت یا روز جلسات و برنامه های خانه ادبیات در همین صفحه قابل پیگیری هست.
      http://www.khane-adabiat.com/?page_id=49

  6. باسلام وخسته نباشدخدمت همه دستنداندرکاران خانه ادبیات

    میخاستم بدانم شرکت درکلاس ها برای عموم ازاد است یا نه
    تشکرازهمه ی شما عزیزان

    1. شرکت در جلسات و کارگاه های خانه ادبیات افغانستان رایگان و برای همه آزاد هست.

  7. سلام.میخواستم بگم بخش های که درنظر گرفتید در رابطه با هر موضوع نا مشخصه…………

  8. افغانستان قلب طپنده من عشق سرزمینی من تاریخ من و پدران من آرزوهای من همیشه سر بلند باشی ما ملتی فراتر از دیگر ملتها هستیم

  9. نخست درود و سپاس به همۀ شما دست اندرکاران عرصۀ ادب و فرهنگ
    پیام بندۀ حقیر:
    به‌نام خداوند جان و خرد *** کزین برتر اندیشه بر نگذرد
    دوستان گرامی،
    السلام علیکم و رحمت الله و برکاته!

    بندۀ حقیر محمدعارف احمدی صمیمانه‌ترین سلام‌های خویش را خدمت تمام هموطنان عزیز به خصوص شاعران فرهیختۀ این مرزوبومِ باستانی و تاریخی- که در سراسر جهان چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور زنده‌گی دارند- تقدیم می‌دارم.
    گلدسته‌های باغ زیبای میهنم! آثار گذشتۀ ادبی و فرهنگی ما به نسبت داشتن ارزش‌های والای انسانی، هنری… .، زبان‌زد مردم جهان می‌باشند و دلیل شهرت و آوازه آن‌ها، در حقیقت توجه نویسنده‌گان این« نیستان معرفت»، به نوشتن و ماندگار ساختن آن آثار بوده اند که امروز مردم دنیا از آن‌ها استفاده می‌نمایند و از آن‌ها به افتخار یادآوری می‌نمایند.
    به همین منظور و با پیروی از گذشته‌، بندۀ حقیر -که در مقطع ماستری فراگیری زبان و ادبیات فارسی دری در دانشگاه کابل قرار دارم- به کمک و یاری خداوند متعال و شما هموطنان عزیز، می‌خواهم رسالۀ ماستری خویش را زیر عنوان « زندگی‌نامه و نمونه‌های شعری شاعران معاصر و جوان افغانستان در سراسر دنیا» ترتیب نمایم؛ چون تا اکنون خیلی از شاعران جوان ما بخاطر نبود چنین اثری ناشناخته مانده‌اند و از اشعار زیبایشان نیز استفاده نگردیده‌است. بنابراین، از شما آراسته‌گان علم و معرفت و صاحبان ذوق و شوقِ شعر و شاعری خواهشمندم «فشردۀ از زنده‌گی نامه و نمونه‌های شعری خویش را هم از لحاظ قالب و هم از لحاظ محتوا همراه با فوتوی خویش» به آدرس ایمیل (arf.ahmady@gmail.com/lalazaram@yahoo.com) بفرستید؛ تا بنده بتوانم انشاء الله اثری به یادماندنی در تاریخ معاصر افغانستان به شما تقدیم نمایم و از این طریق بتوانیم بار دیگر گامی کوچک در راه معرفی استعداد‌های شناخته و ناشناختۀ افغانستان عزیز بگذاریم. و من الله توفیق
    خدمتگزار شما
    محمدعارف احمدی
    دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کابل
    و آموزگار زبان و ادبیات فارسی دری حربی شوونحی
    29 ثور 1393

  10. با سلام خدمت شما سروران و فرهیخته گان عرصه ادبیات و فرهنگ کشور عزیزمان افغانستان(اهالی و دست اندرکاران خانه ادبیات افغانستان)
    نهایت سپاس و قدردانی را از زحمات بی شاعبه شما در زمینه کشف و رشد استعداد های نهفته در ادبیات این مرز وبوم را دارم
    راهتان همواره سبز باد . رضا حسنی

  11. یا حق سلامی چو بال وپر مهربانی به شرمنده چشم تر مهربانی،،، ودرود به شما که شاید نشنا سید مرا اما یک چیز همه ی مارابه هم پیوند میدهد و آن عشق به فرهنگ وادبیات غنی و استوار پارسی است که مرا واداشته تا برای خانه ی ادبیات افغانستان آرزوی روزگاری پر رونق و با صفا نمایم و مراتب سپاس خود را از خادمان و زحمتکشان این عرصه اعلام دارم امید که این خواهر شاعر خود را بعد از یک مدت زمان طولانی تبعید در دنیای سکوتش یاری نمایید چرا که حس میکنم حرفهای زیادی برای گفتن وسرودن دارم باتشکر فراوان آمنه نوروزی، 22مهر1393

    1. با سلام. ما فقط بازتاب دهنده خبر این همایش بوده ایم و بس. از جزییات فعالیت گردانندگان این همایش خبری نداریم.

  12. سلام خدمت شما دوستان و استادان خانه ادبیات افغانستان
    در حال مطالعه کتاب شعر زنان افغانستان به کوشش دکتر مسعود میر شاهی1383….
    بسیار احساس خوبی داشتم از حضور تعداد زیادی از ادیبان افغانستان که گمنام مانده بودند.دیدن این سایت برایم بسیار شگفت انگیز بود.میخواستم عرض احترام و تشکر را از همه عزیزان داشته باشم.

    1. با درود و احترام. از مهربانی شما نسبت به دوستان همزبان خودتان سپاس گزاریم.امیدواریم در نشست های هفتگی خانه ادبیات افغانستان شرکت و با دوستان بیشتری آشنا شوید.

  13. استاد رضوانی امروز تو برنامه سلام تهران,که از کانال ۵ تلوزیون ایران پخش میشه,واقعا کولاک کرد.
    متن کامل شعری که راجبه کارگر ساختمانی خواند را میخواهم,اگر کسی جایی دیده است,بگوید.

  14. عرض سلام و مانده نباشید دارم خدمت همه ی دوستان زحمتکش خانه ادبیات افغانستان.
    من به داستان نویسی خیلی علاقه دارم و ارزو دارم بتوانم روزی در قسمت ادبیات کودک کارهای مفیدی انجام دهم. ولی متاسفانه در افغانستان هیچ مرکز اموزشی وجود ندارد که بتوان از ان استفاده کرد. میخواستم خواهش کنم که برایتان ممکن است فیلم کارگاه های نویسندگی یا نشست های مختلف ادبی که برگرار میکنید در سایت بگذارید تا ما هم استفاده کنیم.
    مخصوصا برای زنان دسترسی و شرکت در کارگاهها و نشستهای ادبی به دلیل موانع مختلف از جمله خانواده ی سختگیر،دوری راه و یا نبود یک مکان آموزشی مناسب و دارای امنیت اخلاقی واقعا دشوار است.
    تشکر

    1. با عرض سلام و تبریک عیدسال نو
      طرح هایی در مورد برگزاری کارگاههای مجازی وجود دارد، درصورت اجرایی شدن از طریق همین پایگاه دراین زمینه اطلاع رسانی خواهد شد.

  15. لطفا مطالب سایت رو بروز کنید من نتونستم هیچ اطلاعاتی درزمینه برنامه های خانه ادبیات افغانستان در سال 95 کسب کنم

  16. ببخشید خانه ادبیات افغانستان ایا بخشی رو به متن های ادبی نوشته شده توسط بچه های افغان هم اختصاص میدهد یافقط درزمینه شعروداستان بچه ها میتونن فعالیتی داشته باشند؟؟

    1. سلام
      از آدرس زیر می توانید بروشور خانه ادبیات افغانستان را دریافت کرده و مطالعه بفرمایید و با روش فعالیت خانه ادبیات افغانستان آشنا شوید.
      http://www.khane-adabiat.com/?page_id=2
      و همچنین می توانید عضو کانال خانه ادبیات افغانستان در تلگرام شوید و از برنامه ها و اتفاقات در خانه ادبیات افغانستان آگاه گردید.
      https://telegram.me/khaneadabiat

  17. سلام
    من و خواهرم میخوایم عضوی از خانه ادبیات افغانستان بشیم چیکار باید بکنیم ؟

    1. سلام خانم شکوری
      جواب سوال تان از طریق ایمیل برای شما ارسال شد.

  18. سلام و عرض ادب
    من فارغ التحصیل رشته ادبیات تطبیقی هستم و مایلم در مورد زبان نوشتاری امروز ادبیات افغانستان مطالعه کنم. نیازمند کمک و راهنمایی بزرگواران ادیب افغان هستم. لطفا بفرمایید چطور می توانم به آثار داستانی که از نویسندگان ساکن افغانستان به چاپ رسیده دسترسی داشته باشم. سپاس فراوان

  19. من دانشجوی رشته ادبیات فارسی درمقطع ماستری (کارشناسی ارشد) در دانشگاه یزد هستم. میخواهم با مسول دفتر قندپارسی اصفهان ویاتهران در ارتباط شوم.
    درصورت لطف کنید نمبرتلفن پابت شان را بامن شریک بسازید خرسند می شوم.افغانستان–بادغیس.

  20. محمد اسمعیل فیاض هستم دانشجوی مقطع ماستری (ارشد) رشته ادبیات فارسی دانشگاه یزد!
    چگونه می توانم فعالیت های فرهنگی وپژوهشی های علمی خود را در خانه ادبیات افغانستان به اشتراک بگذارم؟

  21. میخواهم عضو خانه ادبیات افغانستان باشم و در همایش های فرهنگی اشتراک کنم لطفا رهنمایی نمایید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن